Snustorget

Anpassad sökning

28 juli 2008

Tonårsbarn och fylla

Finns en klar fördel i att vara ute jobba på nätterna när man har tonårsbarn, oftast så träffar man på dom eller får köra dom från ett ställe till ett annat, kanske inte för att dom vill, mer att kompisarna vill åka gratis och jag kör dom så gärna. Något vara glad över faktiskt, att få se dom under helgkvällarna, vet att dom har kompisar som om det kom fram i vilket tillstånd dom är i skulle det bli livat.

Inte lätt med tonårsbarn som dricker ibland, personligen tror jag att det är bättre att få se dom i det tillståndet än att vara lyckligt ovetande som många föräldrar är, tyvärr.

Tråkigt när något händer att dom inte vågar ringa hem, rädda för vad dom ska säga efter all förmaningar om att dricka, undrar om det hjälper så mycket, säkert för några som håller sig borta från att dricka men för dom som har lyckats med konstyckat att få i sig för mycket, till och med vuxna hamnar ju där ibland och till och med jag själv, så skulle det nog kunna vara en liten tröst att våga ringa hem utan att riskera utegångsförbud eller andra bestraffningar.

Vi lever i min förhoppning i ett fritt land så folk har ju rätt i det mesta att göra som dom själv tycker.

Inga kommentarer: