Snustorget

Anpassad sökning

28 juli 2008

Lite si, lite så

I helgen har det varit lite si, lite så med det mesta förutom arbetet, det har gått på hundra procent, där i mellan ska man försöka hinna med familj, hämta ungar, skriva i bloggen och allt annat som hör till.

Det har varit en omtumlande helg för dom som på något sätt har varit inblandad i PDOL, även för dom har jobbat med restaurang, camping, hotellen, butiker, taxi och övriga som på något sätt jobbat under helgen och tagit hand om alla gäster vi haft i Piteå. Reflektioner som jag personligen hört under helgen, akuten Piteå lassaret, där hade dom laddat upp för en invasion nästen men till det positiva var att dom hade haft en mycket lugn natt mot lördag. Inge florerande rykten om våldtäkter eller andra tråkigheter.

Tror att dom flesta faktiskt dansade eller log sommarnatten igenom och spred en festivalglädje som det var länge sen man kände.

Inga större ansamlingar av tältande ungdomar hade nog en stor positiv inverkan, nog vare det en hel del fylla men nog en av dom lugnaste på dom nio åren som jag har kört. Vädret var nog helt otroligt i Piteå, bästa perioden på jag vet inte hur länge, kanske rent av på ett år, säger inte lite om vad dom sol törstande Piteåborna längtat efter och helt fantastiskt få bjuda på alla hitresta fyrkantsbor tillsammans med alla norrbottningar, västerbottningar och alla andra festivalbesökare, för i Piteå skiner alltid solen...

Inga kommentarer: