Snustorget

Anpassad sökning

6 aug. 2008

Moppe, sicket sattyg...

Hela tio mil kom han innan det började strula med moppen igen, börjar bli lite less på den fan. Nu ska den rivas igen och vem tror ni får betala kalaset, inte är det grabben varje fall även om han damsuger och torkar av bilarna lite då och då, vågar inte neka, hehe. Tror han tycker jag är elak som kör med barnarbetare och glömmer bort varje gång jag är med och sponsrar sattyget, finns inget annat ord som duger till att beskriva moppen med.

Sattyget har kostat en hel del och hoppas att det är något mindre fel den här gången så han hinner köra lite grann innan hösten lindar in oss i kyla och is som en förvarning om vad som komma skall trots alla de milda vintrar som varit senaste åren. Synd kalla det för vinter föresten, är ju uppväxt i 08 området så jag är van dessa milda vintrar vi har nu.

Van och van, kan man bli det, har bott här i Piteå tjugo år snart, eller ska påbörja på det om några månader och har knappt varit med om några vintrar som är värda namnet, kyla, snö och all djävulskap som följer i släpptåget. Visst har vi haft snö, kyla men inte 30 grader i två veckor, eller 1,5 meter snö i någon längre tid. Tanken är nog att jag blir nog kvar länge till i Piteå, känner inget som drar nere i fjollträsket som vissa kallar det för.

Inga kommentarer: