Snustorget

Anpassad sökning

14 sep. 2008

Bedöm själva, är jag frisk eller....

Inspiration på noll komma noll noll, sitter i H-mark och kollar på grabbens träning och inte för att jag vill vara elak eller så men en träff på PRO är det nog mera livat och fart än den träningen, något taskig jämförelse kanske. Har haft Lippe med mig så vi har varit ute och gått en liten sväng så han har fått sniffa och kuta med sina korta ben, ganska lustigt, ena sekunden tycker man att han har vuxit något så fruktansvärt mycket och i nästa är han ju så liten. Jämfört med en seniorboll i fotboll blir han väldigt liten, knappt han orkar hoppa över den eller kommer över den för den delen. 

Inspiration var det jag hade tänkt skriva om och den vette fan vart den har tagit vägen, försvunnit någonstans halvvägs längs den västra vägen ut ur detta dilemma. Vad ska man gör för att bibehålla sin musa, funderar och funderar kommer inte närmare sanningen för fem öre och inte cent heller för den delen. 

Börjar ju fundera över hur pass torftigt man lever om man inte kommer på något att skriva om eller är det bara in släng av IQ-befrielse eller avsaknaden akvidenta medel att genomlysa en önskat senarium för att framställa en text som återger en händelse eller en talande känsla över vad man känt dom senaste dagarna eller timmarna.

Det där ni, det var djup, tangerar nästan Glocalnet, för deras låghet....

Inga kommentarer: