Snustorget

Anpassad sökning

26 aug. 2008

Fungerar just nu varje fall

Känns gode okej just nu, har varit och köpt ett paket Extra så man har något att fördriva tiden med, undrar om det inte är därför man har tuggat dessa tuggs för att just bara fördriva tid vilket egentligen låter gode motsägelse fullt. I ena hörnet stor nikotinet i sin nakna uppenbarelse rakt upp och ner bara för att vara till tjänst för att stilla sitt missbruk av något man troligen använder på grund av att det har lika väl blivit en vana att ta ciggen eller stoppa in prillan efter en kopp kaffe.

Finns klara paralleller till det verkliga livet, om ni tänker er tanken att leva i ett förhållande där man tar varandra för givet och till slut lever ihop på grund av gammal vana. Ungefär som att tända en cigg eller fylla läppen med det svarta livsexeliret, visst är det mer än det, nikotinbegäret.

Det begäret skulle om man vågar nästan kunna jämföra med att ha regelbunden sex. Begäret går över med tiden och vid tillfällen om man blir påmind om det, ja då är det som om man aldrig har slutat, önskan om mera dagen efter kommer som ett brev på posten med lovad garanti.

Inga kommentarer: